Activiteiten


Naast dat je lekker kunt chillen voor je tent of caravan, kun je ook meedoen aan activiteiten op de camping of in de omgeving van de camping.ffdutjedoen

Hieronder vind je enkele ideeën om te doen tijdens je vakantie.

Op de campingikdurfniet

Op de camping zelf organiseren wij diverse activiteiten, zodat je je niet hoeft te vervelen. Allereerst staan er in en om het hoofdgebouw meerdere spelcomputers, boksballen en een pooltafel, je kunt er ook een potje pokeren of een ander door jezelf meegebracht spelletje doen. rocky15 Op het terras staat een pingpongtafel (de batjes en de balletjes kun je lenen bij de bar) en hier organiseren wij spelletjes zoals bijvoorbeeld spijkerbroekhangen of een dartwedstrijd. potjepingpong

Als het mooi weer is dan is de zwemvijver de ‘place to be’ om te zwemmen, snorkelen of te zonnen, de toegang is gratis en hier worden ook spelletjes georganiseerd.   trampoline en glijbaan Het zwemwater behoort tot de schoonste van Overijssel en de stranden hebben mooi wit zand. parijsdakar

Er is een voetbalveld waar je je kunsten als de nieuwe Messi kunt laten zien, een beachvolleybalveld en een paintballveld. handenomhoogofikschiet Op zonnige dagen zetten wij ergens op de camping een buikglijbaan neer. hooghè?

In de omgeving van de camping

In de omgeving van de camping zijn er genoeg verschillende coole activiteiten te doen.

Als het goed weer is kun je gaan kanovaren op de Vecht of de Regge bij Rederij Peters, REDERIJ PETERS  deze vind je voor de brug in Ommen.

Ben je een ervaren kanovaarder dan kun je vanaf dit jaar ook naar de eerste natuurlijke wildwaterbaan van Nederland in Hardenberg.

kanovaren maar dan wild

Op de Vecht in Ommen kun je nu ook flyboarden flyboarden in ommen dit is echt spectaculair.

Wil je gaan  mountainbiken de camping ligt dichtbij de Lemelerberg  echt mountainbiken op de lemelerberg dat is dus letterlijk “bergfietsen”. Deze route staat in de top 10 van de Nederlandse mountainbikeroutes.

Op de weg naar Ommen kom je langs manege Laarbrug,MANEGE LAARBRUG

hier kun je gaan paardrijden,

maar wil je iets meer van deze tijd dan kun je er ook terecht voor elektrische steps e-steps huren bij manege laarbrug

of  buggytochten buggytochten bij manege laarbrug .

Wil je nog meer spektakel, dan moet je bij totaloutdoorevents in Rheeze, gemeente Hardenberg zijn. Zij  organiseren de paintball bij ons op de camping en hebben op hun eigen locatie nog veel meer te gek vette activiteiten, zoveel dat wij ze hier niet allemaal kunnen noemen. Om al hun activiteiten te zien moet je even op hun logo hierboven klikken.

Mocht het een dagje regenen, dan is een bezoekje aan Kartplaza KARTPLAZA in Nijverdal ook een vette belevenis, naast karten hebben zij nog veel meer activiteiten zoals: magic bowlen, laser games, outdoor paintball, virtual sports & fun, outdoor klimpark en outdoor adventure.

Lasergamen kan ook in Oudleusen bij Gotcha outdoor lasergame Outdoor Lasergame, Locatie: Dalfsen.En dichter bij huis is er Outdoor Ommen voor allerlei activiteiten bij de Regge

activiteiten in en om de Regge .

Een andere mogelijkheid om actief te zijn tijdens je vakantie is Actief Overijssel 
AKTIEF OVERIJSSEL
bij hen kun je kiezen uit meerdere activiteiten het ligt aan  de weg naar Hellendoorn. Hier kun je o.a. een trekkertocht maken met een echte tractor.

Heb je behoefte aan een pretpark dan is attractiepark slagharen in de omgeving van Dennenoordof avonturenpark hellendoorn in de omgeving van dennenoord echt wat voor jou.

Een bioscoopje pakken dat kan hier bioscoop hardenberg dit is niet echt een activiteit maar wel lekker bij slecht weer.

Bij slecht weer kun je ook gaan zwemmen in het overdekte zwembad van Ommen in de Carrousel  .carrousel-logo2

In Ommen vlakbij de Vechtbrug is ook een openluchtbad: “de Olde Vechte” openluchtzwembad ommen

En wil je een dagje shoppen, ga dan naar BORD ZWOLLE  maar Zwolle heeft nog meer te bieden klik op het bordje.

Sommige activiteiten zijn op fietsafstand en sommige zijn bereikbaar met de trein, de auto of de taxi.