Campingregels


 

De tien geboden van Camping Dennenoord

Helaas kan niet iedereen hetzelfde omgaan met teveel vrijheid, daarom moeten ook wij enige regels hebben om de vakantie voor jullie zo plezierig mogelijk te laten verlopen. Dat is de reden waarom op Camping Dennenoord de volgende regels gelden:

De campingregels staan ook op het borgpapier en daar moet je je handtekening op zetten (hierdoor geef je meteen toestemming om filmpjes/foto’s te gebruiken voor de site en social media) dus het is belangrijk dat je ze eerst goed doorleest om misverstanden te voorkomen. Bij vertrek krijg je de borg weer terug als je je aan de regels hebt gehouden en je het polsbandje inlevert.

 hier melden

  1. Iedereen moet zich melden bij de receptie (dieren zijn niet toegestaan). Dit kan tot 21:00 uur. Dagbezoek mag blijven tot 20:00 uur, na 20.00 uur wordt geen dagbezoek toegelaten. Overnachtend bezoek moet overnachtingsgeld en borg vooruit betalen. Heb je bezoekers (ook ouders, wij zijn tenslotte een jongerencamping) of logés die zich niet hebben gemeld, dan moet je het verschuldigde bedrag plus € 20,- administratiekosten betalen. Je bent en blijft zelf verantwoordelijk voor je bezoek. Op de dag van vertrek moet je vóór 11:00 uur de kampeerplaats of accommodatie hebben ontruimd en je hebben afgemeld, anders betaal je een extra nacht zonder enkel recht op de plaats/accommodatie.

campingregels

  1. Auto’s, trekkers en aanhangers zijn niet toegestaan op het campingterrein, alleen op de parkeerplaats. Je mag je auto alleen bij aankomst en vertrek maximaal 1 uur gratis op de camping laten staan. Na een uur kost dit € 5,- parkeergeld per kwartier. Brommers en scooters van campinggasten mogen alleen met uitgeschakelde motor op het terrein. Heb je de motor toch aan dan moet hij op de parkeerplaats. Stapvoets rijden. Slipsporen kosten minimaal € 20,-.

  1. Je mag de hele nacht opblijven, zolang je maar geen lawaai maakt. Dus niet zingen, schreeuwen en gillen of op een andere manier overlast veroorzaken, houd je je hier niet aan dan mag je weer naar huis en daar zoveel lawaai maken als je wilt.

campingregels

  1. Je mag absoluut niet met glaswerk over de stenen lopen. Als je wordt betrapt met een bierflesje, een fles drank of elk ander soort glas op de bestrating bij de campinggebouwen, de kantine, Club SILVA of de zwemvijver dan kost dat € 10,- of word je van de camping gestuurd. Kapot glas direct opruimen.

SINKHOLE

  1. Het graven van gaten, geulen, kuilen en dergelijke op de camping is niet toegestaan. Als je op je plek wateroverlast hebt, ga dan niet zelf graven, maar meld het bij ons.

campingregels

  1. Camping Dennenoord ligt midden in de bossen, daarom is het streng verboden om vuurtjes te stoken (ook vuurwerk en vuurspuwen). Barbecueën mag wel (behalve vanaf code geel, een gasbarbecue of skottelbraai mag altijd). Voor schroeiplekken en/of gaten in het gras moet je schadevergoeding betalen (minimaal € 20,-).

BREAKING BAD

  1. Het gebruik en bezit van drugs is niet toegestaan; hiervoor wordt de hele groep van de camping gestuurd.

ZUIGMACHINE

  1. De plaats en/of de accommodatie die je krijgt moet je zelf schoonhouden; iedere dag opruimen dus. Met opruimen bedoelen wij alle glassplinters, peukjes, kauwgom, bierdopjes e.d.. Bij vertrek controleren wij de plaats en/of accommodatie of inderdaad ook de allerkleinste rommel opgeruimd is. Wildplassen kost € 20,-

  1. Muziek(maximaal 70 dB) mag niet buiten je eigen plaats te horen zijn. Luidspreker boxen groter dan 30x30x30cm zijn niet toegestaan en maar 1 paar per plaats. Tussen 0:00 uur en 10:00 uur moet de muziek helemaal uit zijn (alleen de discotheek en de bar gaan nog even door). Houd je je hier niet aan, dan krijg je geen waarschuwing maar moet je je radio, mp3-speler, versterker, of wat dan ook meteen inleveren, zonder discussie, deze krijg je pas weer terug bij vertrek. Wij nemen maar 1 keer een muziekinstallatie in, een 2e keer wordt de hele groep van de camping verwijderd en mag je hem thuis net zo hard zetten als je wilt.

campingregels

  1. Pas goed op je eigen waardevolle spullen laat geen geld, mobieltjes e.d. in je tent/caravan liggen!!! Van vandalisme en crimineel gedrag wordt aangifte gedaan bij de politie en volgt voor de hele groep onmiddellijke verwijdering (ook ‘s nachts) van de camping, zonder teruggaaf van borg en overnachtingsgeld.

Dit zijn de regels die wij op papier hebben gezet. Is er iets niet duidelijk vraag het dan eerst aan het personeel en volg hun aanwijzingen op. Alleen bij vertrek krijg je de borg weer terug als je je aan de regels hebt gehouden en je het polsbandje inlevert (na vertrek geen teruggave meer mogelijk).

Behalve de campingregels gelden ook de RECRON-voorwaarden op al onze overeenkomsten.