Discotheek


Elke avond uit je dak in Club SILVA!

De discotheek is vernieuwd in 2015/2016 check www.jongerencamping.nl

Club SILVA en Club SILVA Open Air

CLUB SILVA 1

Op de camping is Club SILVA die ook deze zomer uitsluitend toegankelijk is voor campinggasten vanaf 15 jaar. 

Als je even binnen wilt kijken ga dan naar de pagina Rondleiding” en klik op discotheek in het menu (dit is nog de oude “disco”)

Vanaf 23.00 uur ben je welkom en kun je de moves showen, waar je al een jaar op hebt geoefend.De dj’s zorgen elke avond met liefde en muziek voor je!

  De muziek is hoofdzakelijk dance. We denken uiteraard aan alle mensen, dus even meeschreeuwen met een parel van eigen bodem kan ook! Op verschillende avonden zijn er speciale party’s, bijvoorbeeld een Flügelparty.

Daarnaast hebben de mensen met én zonder zangtalent geluk! Elke week mag je aan de rest van de camping je zangtalent (of juist het gebrek aan talent) laten horen. 
Tijdens deze feesten delen we vaak leuke gadgets uit. Soms is er een thema avond zoals een piratenfeest, een hardstyle party,
een rockavond of er komt een artiest.

Club SILVA is bijna elke avond geopend of er is een silent disco in de buitenlucht (Club SILVA Open Air)

Je kunt ook gaan stappen in Ommen of omgeving. En als je zelf wilt bepalen hoe laat je gaat dan kun je ook met Taxi De Bruin of Taxi Steen, dit zijn voordelige taxi’s die al vele jaren het meeste vervoer van onze gasten verzorgd.

Hou je van (hard-)rock met live-bandjes –> dan moet je naar “Cafe de Herberg” in Ommen.

Ben je boven de 18 jaar dan kun je op zaterdagavond/nacht ook stappen in megadiscotheek Zak  in Uelsen Duitsland. Zak heeft variabele sluitingstijden maar gaat tot vroeg in de morgen door. Dit is ongeveer 3 kwartier rijden vanaf de camping met de auto of met de taxi.

Buiten het hoofdseizoen zijn de openingsdagen van onze club afhankelijk van het aantal gasten op de camping.

Een biertje of een cola kost er maar € 2,– en een mixje € 4,– of € 6,–, dus jouw avond kan niet meer stuk.

Want wij moeten ons ook aan de wet houden (ook al vinden wij de nieuwe alcoholwet onverantwoord!! en ondoordacht!!, wij verschillen daarin van mening met de overheid), wij willen niet dat jullie een boete kunnen krijgen en wij hoeven er ook geen. Je mag nog wel alcohol bij je tent drinken (met mate dan natuurlijk).