Funvilla 4


Online boeken

****WEGENS SUCCES NU 1 FUNVILLA 6 EN 1 FUNVILLA 8 EXTRA BESCHIKBAAR****

Een Funvilla 4 is inclusief gratis overnachtingen tot 3 personen; maximaal 1 persoon extra bij te boeken. Kijk eerst op de kalender of de Funvilla 4 nog vrij (niet rood) is en vul dan het aantal personen, de datum en de rest in. 

Een Funvilla 4 wordt verhuurd inclusief: 2 stapelbedden (zonder matras), bierbankset,  koelkast, verlichting en aansluitingen voor de telefoonlader. Van binnen is het verder een lege ruimte en zul je dus zelf je overige kampeerspullen moeten meenemen.

De hieronder berekende totaalprijs is inclusief de huur voor de Funvilla 4, de overnachtingen (€ 10,90 p.p.p.n.), de toeristenbelasting (€  1,10 p.p.p.n.) en de btw, er komt dus niets meer bij (behalve de borg maar die krijg je, als je je aan de regels houdt bij vertrek weer terug).

Op onze overeenkomsten zijn de RECRON-voorwaarden Vakantieverblijven van toepassing. Als je je gegevens invult willen wij je wijzen op ons privacybeleid.

De aankomsttijd is vanaf 14.00 uur en de vertrektijd is vóór 11.00 uur.

De totaalprijs berekenen zonder te reserveren?

Vul dan alleen het aantal personen, de aankomstdag en de vertrekdag in en druk daarna op de knop “Prijsberekening”.

Reserveren en betalen?

Je bent niet verplicht een Funvilla 4 te reserveren, maar je hebt alleen bij online boeken korting en echt garantie dat er zeker een Funvilla 4 voor je wordt vrijgehouden. Bij online boeken betaal je het hele huurbedrag veilig en gemakkelijk met je eigen bankrekening via iDEAL vooruit, de borg betaal je contant op de aankomstdag. Overnachten kost in dit geval €  10,90 p.p.p.n., dat is dus een flinke korting van €  2,– p.p.p.n.. Je kunt met online boeken alleen reserveren voor de personen die de hele periode blijven. Wisseldag: maandag of vrijdag. Toeslag weekend/midweek € 10,– per nacht. Online boeken kost €  5,00 per boeking.

We geven je 24 uur bedenktijd. Als het bedrag niet binnen 24 uur via iDEAL is betaald gaan wij ervan uit dat je toch geen gebruik wilt maken van de aanbieding en wordt de reservering automatisch en zonder annuleringskosten verwijderd. Hierna is de Funvilla 4 weer beschikbaar voor iedereen.

Wij adviseren je wel een annuleringsverzekering af te sluiten, om teleurstelling achteraf te voorkomen. Als je annuleert gaat dat zoals dat staat in de RECRON-voorwaarden Vakantieverblijven . Een annuleringsverzekering afsluiten kan meteen tijdens het boeken of via deze site: RECRONSERVICE.