Hoofdgebouw


De mega blokhut midden op de camping

Het hoofdgebouw is helemaal gemaakt van boomstammen (je zou het niet zeggen als je de naam Dennenoord ziet). Het is gebouwd in Tsjechië, daar uit elkaar gehaald, naar Nederland gebracht en weer opgebouwd in Ommen.

Een voordeel is dat het er tijdens een hittegolf heerlijk koel en in een horrorwinter lekker warm is. De zijkanten hebben een overkapping van 2 meter en de voor- en achterkant zelfs van 4 meter, je zit dus altijd droog op het terras.

Op het terras staan frisdrank- en snoepautomaten en op het achterterras 2 boksballen.

Hieronder vind je een beschrijving van de diverse ruimtes binnen het gebouw.

Op de pagina “Rondleiding” kun je alvast binnenkijken.

Receptie

Als je op de camping komt ga je naar de receptie (dit is de rechter deur), hier schrijf je je groep in en krijg je een polsbandje voor het verblijf op de camping. Bezoekers kopen hier een dagkaartje en kunnen tot 0.00 uur blijven.

Je kunt hier terecht voor vragen en dit is ook de plaats waar je de EHBO vindt. Als je een hark of bezem wilt lenen dan moet je hier zijn. Kortom het aanspreekpunt van de camping. ffmelden

De receptie is open vanaf 10.00 uur tot 21.00 uur (alleen hoogseizoen).

Campingwinkel

Campingwinkeltje

De receptie is ook de plek waar het winkeltje is. Hier verkopen we de eerste levensbehoeften voor als je iets vergeten bent: tandenborstels, wc papier, koekjes,  gekoeld bier en nog meer levensmiddelen. 

NIEUW DIT JAAR!!!!

Online boodschappen doen (of met de Coop App) en laten bezorgen op de camping. Wij zijn een samenwerking aangegaan met de Coop supermarkt in Lemelerveld. 

“Samen maak je ’t verschil”

Als je voor 11.00 uur online bestelt worden al je boodschappen de volgende dag (behalve op zondag) om 16.00 uur bezorgd bij de receptie op de camping. Handig voor jullie is om de dag voor aankomst je boodschappen alvast te bestellen en op je aankomstdag te laten bezorgen, dan hoef je geen zware tassen vol boodschappen of kratten mee te nemen. 

Meer info:

  • Klik op het logo van de Coop (of gebruik de Coop App) en maak een account aan met als adres: Deventerweg 1  8147 RG  GIETHMEN (je kunt dit later weer veranderen in je eigen adres). Op de Coop site wordt het ook duidelijk uitgelegd, klik HIER
  • Al je boodschappen doen vanuit je luie stoel, gemak dient de mens, dus geen gesjouw met zware tassen en kratten.
  • Kies de bezorgdag en de tijd 15:00-17:00 (de bezorgtijd op de camping is altijd 16.00 uur).
  • Je boodschappen betalen kan alleen door te pinnen bij de bezorging.
  • Onder de 18 mag je geen alcohol of tabak bestellen. Legitimatie verplicht.
  • Minimaal bestelbedrag € 40,– bezorgkosten € 4,99. Vanaf € 70,– gratis bezorging.
  • Altijd verse producten.
  • Elke week aanbiedingen (bij bepaalde producten gratis bezorging).

Iedere morgen verkopen we hier heerlijke versgebakken broodjes en natuurlijk het beleg voor de broodjes.

Verder kun je er gasflesjes, houtskool, spullen voor je persoonlijke hygiëne en condooms kopen.

De winkel heeft dezelfde openingstijden als de receptie.

Kroeg en snackbar

Via de middelste deur kom je in de kroeg van de camping, dit is de plek om een praatje te maken of een potje te pokeren onder het genot van een biertje en een snack.

Er is een pooltafel, diverse speelautomaten, een sigarettenautomaat en een groot tv-scherm voor de formule 1, voetbalwedstrijden, enz..

De kroeg/snackbar is open van ’s morgens 10.00 uur tot ’s nachts 2.00 uur (alleen hoogseizoen).

heelhollandbakt

Voor je ontbijt, lunch en diner hoef je de camping niet af. Wij hebben een ruime keuken waar je van alles kunt bestellen.

’s Morgens moet je hier zijn voor een ontbijt of ’s middags voor een lunch met lekkere versgebakken belegde broodjes, croissantjes , tosti’s enz. en/of een warme kop koffie of een glas jus d’orange.

Voor je avondeten kun je kiezen uit o.a.: het menu van de dag, een pizza, döner kebab, een MEGA burger en natuurlijk patat met diverse snacks. En wanneer je zin hebt in een ijsje, er is softijs.

Badkamer

doucheruimte

badkamer

En wat erin gaat moet er ook weer uit, dus komen we bij het sanitair van de camping. Dit is aan de voorkant van het gebouw de linkerdeur voor de meisjes en aan de achterkant de rechterdeur voor de jongens.

Er is een toiletkant en een douche- en wastafelkant. Je kunt 6 minuten gratis douchen, daarna stopt de douche voor 10 minuten. gratisdouchen Er zijn ruim voldoende douches, wastafels en toiletten voor iedereen. Alles werkt op sensoren dus je hoeft nergens met je vingers aan te zitten.

De toiletkant is 24/7 open en de douchekant van ’s morgens 9.00 uur tot ’s avonds 23.00 uur.

Wij verkopen geen alcohol onder de 18 want wij moeten ons ook aan de wet houden (ook al vinden wij de nieuwe alcoholwet onverantwoord!! en ondoordacht!!, wij verschillen daarin van mening met de overheid), wij willen niet dat jullie een boete kunnen krijgen en wij hoeven er ook geen. Je mag nog wel alcohol bij je tent drinken (met mate dan natuurlijk).