Kamperen


LET OP! RESERVEREN KAN ALLEEN VIA DE NIEUWE SITE:

https://www.jongerencamping.nl/kamperen/

In je eigen tent slapen op Camping Dennenoord

Kamperen op onze jongerencamping is erg gezellig en je maakt direct contact met je medekampeerders.

Als je wilt kamperen op onze jongerencamping heb je allereerst een tent nodig. Dit is dus een tent. Dat klinkt raar maar soms wordt van alles meegenomen, behalve de tent….

Als je zelf geen tent hebt kun je er ook één huren, dit kan bij ons of bij een ander verhuurbedrijf. Wij verhuren tenten voor maximaal 12 personen en vakantiehuisjes voor maximaal 12 personen (zie Verhuur). 

Op alle plaatsen kun je een stroomaansluiting (480 watt) krijgen, je moet wel zelf een verlengsnoer meenemen. De elektriciteit is genoeg voor een koelkast, de verlichting (TIP: neem LED verlichting mee dan heb je extra stroom over voor andere dingen), je muziek en om je telefoon op te laden. Heb je apparatuur dat een te hoog wattage heeft dan vliegt de stop eruit en heb je geen stroom meer. Een magnetron kan dus niet, om te koken moet je een gasstelletje hebben of een barbecue (dit kan door de brandweer verboden worden als het te droog is: dat kun je HIER checken) en om af te wassen neem je een afwasbakje mee (afwassen in het sanitairgebouw is niet toegestaan i.v.m. de kans op verstopping).

Heb je nog niet eerder gekampeerd dan vind je HIER  een handig lijstje. Dit is een algemene kampeer checklist, maar je kunt het zelf aanpassen aan je eigen wensen. En als je toch nog iets mist dan kun je  bij Douwes Dump in Ommen terecht voor kampeerspullen.