Omgeving


Dit is een pagina over de omgeving van jongerencamping Dennenoord in Ommen.

Camping Dennenoord ligt in de bosrijke omgeving van de  centraal in het en dit ligt weer in de van Camping Dennenoord ligt in Giethmen, dit is een buurtschap in de gemeente Ommen. In Ommen zijn vele kroegjes en terrassen waar je heerlijk kunt genieten en er zijn de hele zomer elke woensdag de “bissingh muziekavonden”, met in het centrum live dj’s en bandjes mooi wark in ommen

Wil je een potje poolen of snookeren ga dan naar Clees in Ommen.lekkerpotjepoolenofsnookeren

De camping ligt dus mooi centraal in het “midden oosten” van Nederland dichtbij de Duitse grens.  In Duitsland kun je voordelig benzine, tabak en alcohol halen. De stad Uelsen waar ook megadiscotheek “Zak” is, ligt op maar 45 km vanaf de camping. De discotheek is alleen voor 18+, maar zeker een bezoekje waard als je boven de 18 bent.

Het mooie is dat we in de omgeving van Ommen ook 2 grote pretparken hebben; en avonturenpark hellendoorn in de omgeving van dennenoord Als je een dagje in de achtbaan wilt, moet je hier naar toe.

Door Ommen loopt de Overijsselse Vecht hier kun je kanovaren kanovaren op de Vechteen bootje huren of flyboarden

En we hebben nog een rivier, vlakbij de camping op de grens van Giethmen stroomt de Regge, deze passeer je als je naar Ommen gaat en ook hier kun je kanovaren of een fluisterbootje huren.

Naast de vele bossen hebben we in Ommen ook een heuse berg (nou ja voor Nederlandse begrippen) “de Lemelerberg” Lemelerberg hier kom je overheen als je naar Zaal Dijk in Lemele gaat. Het is een berg en je kunt er dus letterlijk mountainbiken (de route staat in de top 10 van mountainbikeroutes in Nederland).

En wil je veel zand, dat is er ook in Ommen. Er is namelijk nog een grote zandverstuiving en die heet de “Sahara”  (echt waar).

En zoek je een   in de buurt, ze zitten in Hardenberg, Nijverdal en Zwolle.

is trouwens ook leuk om een dagje te gaan shoppen.

En is het een dagje minder mooi weer, dan kun je in Hardenberg naar de bioscoop, buiten of binnen. bioscoop hardenberg