Online boeken: Funcabin


Online boeken (CONCEPT)

De Funcabin boek je standaard voor minimaal 6 personen of maximaal 10 personen (meer personen = lagere prijs p.p. maar ook minder ruimte p.p.). Kijk eerst op de kalender of de Funcabin nog vrij (groen) is en vul dan het aantal personen, de datum en de rest in.

Een Funcabin wordt verhuurd inclusief: bierbank en tafel, koelkast, verlichting, aansluitingen voor de telefoonlader en je hebt een veranda. Van binnen is het verder een lege ruimte en zul je dus zelf je overige kampeerspullen moeten meenemen. En ook niet onbelangrijk: ze kunnen op slot.

De hieronder berekende totaalprijs is inclusief de huur voor de Funcabin, de overnachtingen (€ 10,– p.p.p.n.), de toeristenbelasting (€  1,– p.p.p.n.) en de btw, er komt dus niets meer bij (behalve de borg maar die krijg je, als je je aan de regels houdt weer terug). Op onze overeenkomsten zijn de RECRON-voorwaarden Vakantieverblijven van toepassing.

De aankomsttijd is vanaf 14.00 uur en de vertrektijd is vóór 11.00 uur.

De totaalprijs berekenen zonder te reserveren?

Vul dan alleen het aantal personen, de aankomstdag en de vertrekdag in en druk daarna op de knop “Bereken mijn prijs”.

Reserveren en betalen?

Je bent niet verplicht een Funcabin te reserveren, maar je hebt alleen bij online boeken korting en echt garantie dat er zeker een Funcabin voor je wordt vrijgehouden. Bij online boeken betaal je het hele huurbedrag veilig en makkelijk met je eigen bankrekening via iDEAL vooruit. De borg betaal je contant op de aankomstdag. Overnachten kost in dit geval €  10,– p.p.p.n., dat is dus een flinke korting van €  2,– p.p.p.n.. Je kunt met online boeken alleen reserveren voor de personen die de hele periode blijven. Vanaf 10 juli tot 21 augustus alleen per week (ma-ma). Online boeken kost €  2,96 per boeking.

We geven je 24 uur bedenktijd. Als het bedrag niet binnen 24 uur via iDEAL is betaald gaan wij ervan uit dat je toch geen gebruik wilt maken van de aanbieding en wordt de reservering automatisch en zonder annuleringskosten verwijderd. Hierna is de Funcabin weer beschikbaar voor iedereen.

Wij adviseren je wel een annuleringsverzekering af te sluiten, om teleurstelling achteraf te voorkomen. Als je annuleert gaat dat zoals dat staat in de RECRON-voorwaarden Vakantieverblijven. Een annuleringsverzekering afsluiten kan meteen tijdens het boeken of via deze site: RECRONSERVICE.