Online boeken: Zilvermeeuw


Online boeken

vergrote-zilvermeeuw

zilvermeeuwmap 

De Vergrote Zilvermeeuw tenten kun je niet meer huren voor de zomer van 2019, hier komt de Funvilla 4 voor in de plaats.

Een De Waard: Vergrote Zilvermeeuw is inclusief gratis overnachtingen tot en metpersonen; maximaal 1 persoon extra bij te boeken. Kijk eerst op de kalender of de Vergrote Zilvermeeuw nog vrij (niet rood) is en vul dan het aantal personen, de datum en de rest in.

Een Vergrote Zilvermeeuw wordt verhuurd inclusief: bierbankset,  koelkast, verlichting, partytent(=optie) en aansluitingen voor de telefoonlader. Van binnen is het verder een lege ruimte en zul je dus zelf je overige kampeerspullen moeten meenemen.

De hieronder berekende totaalprijs is inclusief de huur voor de tent, de overnachtingen (€ 10,– p.p.p.n.), de toeristenbelasting (€  1,– p.p.p.n.) en de btw,  er komt dus niets meer bij (behalve de borg maar die krijg je, als je je aan de regels houdt weer terug).

Op onze overeenkomsten zijn de RECRON-voorwaarden Vakantieverblijven van toepassing. Als je je gegevens invult willen wij je wijzen op ons privacybeleid.

De aankomsttijd is vanaf 14.00 uur en de vertrektijd is vóór 11.00 uur.

De totaalprijs berekenen zonder te reserveren?

Vul dan alleen het aantal personen, de aankomstdag en de vertrekdag in en druk daarna op de knop “Bereken mijn prijs”.

Reserveren en betalen?

Je bent niet verplicht een Zilvermeeuw te reserveren, maar je hebt alleen bij online boeken korting en echt garantie dat er zeker een Zilvermeeuw voor je wordt vrijgehouden. Bij online boeken betaal je het hele huurbedrag veilig en gemakkelijk met je eigen bankrekening via  iDEAL vooruit, de borg betaal je contant op de aankomstdag. Overnachten kost in dit geval €  10,– p.p.p.n., dat is dus een flinke korting van €  2,– p.p.p.n.. Je kunt met online boeken alleen reserveren voor de personen die de hele periode blijven (logés betalen € 12,– p.p.p.n.). Vanaf 10 juli tot 18 augustus alleen per week. Online boeken kost €   2,96 per boeking.

We geven je 24 uur bedenktijd. Als het bedrag niet binnen 24 uur via iDEAL is betaald gaan wij ervan uit dat je toch geen gebruik wilt maken van de aanbieding en wordt de reservering automatisch en zonder annuleringskosten verwijderd. Hierna is de Zilvermeeuw weer beschikbaar voor iedereen. Betaal je binnen 24 uur dan is de reservering definitief.

Wij adviseren je wel een annuleringsverzekering af te sluiten, om teleurstelling achteraf te voorkomen. Als je annuleert gaat dat zoals dat staat in de RECRON-voorwaarden Vakantieverblijven. Een annuleringsverzekering afsluiten kan meteen tijdens het boeken of via deze site: RECREATIEVERZEKERINGEN.NL.