Route naar


Route planner gebruiken?: klik op de stip daarna op Route naar klikken en je adres invullen.

 

LET OP!!: Het laatste deel van de Google routeplanner is gevaarlijk, je mag namelijk NIET! zomaar van de N348 afslaan (je wilt natuurlijk geen onnodige verkeersboete aan het begin van je vakantie). Op het onderstaande kaartje zie je hoe het moet.

Of volg de onderstaande routebeschrijving vanaf Hoogeveen, Zwolle, Deventer, Ommen en station Ommen.

Route naar Camping Dennenoord

Vanaf Hoogeveen

Vanaf Hoogeveen neem je de N48 richting Ommen, vanaf Ommen verandert de N48 in N348. Op de N348 rijd je bij km-paal 80.4 de parkeerplaats op en steek je linksaf de N348 over. Aan de overkant ga je weer linksaf en zie je na ongeveer 50 meter de oprijlaan van de camping aan de rechterkant.

 

Vanaf Zwolle

Op de A28 bij Zwolle neem je de afslag Ommen N340 (Hessenweg). Vervolgens neem je de afslag Raalte / Lemelerveld N348. Op de N348 rijd je bij km-paal 80.4 de parkeerplaats op en steek je linksaf de N348 over. Aan de overkant ga je weer linksaf en zie je na ongeveer 50 meter de camping aan de rechterkant.

 

Vanaf Deventer

Vanaf Deventer volg je de N348 richting Raalte. In Raalte neem je de N348 richting Lemelerveld / Ommen. Bij km-paal 80.6 rijd je de parkeerplaats op en sla je rechtsaf de parallelweg op. Na ongeveer 500 meter zie je aan de linkerkant de oprit van de camping.

Vanaf Ommen

Ga vanaf de N34 (Varsenerdijk) in Ommen de Vecht-brug over, richting Vilsteren en neem de eerste weg rechts (Zwolseweg, direct na Hotel de Zon). Ga net over de Regge-brug linksaf, langs de manege (Nieuwedijk). Ga over het spoor rechtsaf (Deventerweg) en blijf deze weg volgen, totdat je aan de linkerkant de oprit van de camping ziet.

 

Vanaf station Ommen

Ga vanaf het station linksaf, richting het centrum en ga voor Hotel de Zon links (Zwolseweg). Ga net over de Regge-brug linksaf, langs de manege (Nieuwedijk). Ga over het spoor rechtsaf (Deventerweg) en blijf deze weg volgen, totdat je aan de linkerkant de oprit van de camping ziet.

Fietsers

Fietsers volgen de hierboven beschreven route vanaf Ommen.