Veelgestelde vragen


Veelgestelde vragen

Index

 • Hoe laat kan ik me inschrijven op de aankomstdag?
 • Wanneer kan ik reserveren voor de zomer van 2022?
 • Hoe groot mag mijn tent zijn?
 • Rijdt er een bus naar de camping?
 • Mag ik een partytent meenemen?
 • Mag ik ook een bank meenemen?
 • Wat kan ik beter niet meenemen?
 • Kan ik pinnen op de camping?
 • Wanneer is de camping geopend?
 • Hoe oud moet je zijn, om op Camping Dennenoord te mogen kamperen?
 • Wat voor stroomaansluitingen zijn er?
 • Hoeveel kun je aansluiten op een stroomaansluiting?
 • Waar zijn die polsbandjes eigenlijk voor?
 • Zijn er altijd activiteiten en is altijd alles open?
 • Mag ik onder de 18 jaar alcohol drinken op de camping?

 

Hoe laat kan ik me inschrijven op de aankomstdag?

Op de tarievenpagina en in de bevestigingsmail staan de aankomst- en vertrektijden. Kom je eerder, dan moet je helaas wachten!

 

Wanneer kan ik reserveren voor de zomer van 2022?

Je kunt 24 uur per dag online een vakantie  boeken voor de komende zomer. Als je niet wilt reserveren kun je het beste mailen voor een plek, maar kunnen we geen garantie geven dat er ook daadwerkelijk een plek vrij is voor je.

 

Hoe groot mag mijn eigen tent zijn?

Wij hanteren voor eigen tenten van kampeerders de vuistregel, dat je per persoon ongeveer 3 m2 aan ruimte mag hebben. Dus bijvoorbeeld voor 5 personen maximaal een oppervlakte van 15 m2 aan kampeermiddelen. Zijn je tenten groter dan deze oppervlakte, dan zul je op zoek moeten naar iets anders. Een partytent van maximaal 3 x 3 meter mag je zonder extra kosten op je plek zetten. De grootte van de plek is flexibel en wordt aangepast aan het aantal kampeerders en kampeermiddelen van je groep.  (Sta)caravans, vouwwagens en campers zijn niet toegestaan. 

 

Rijdt er een bus naar de camping?

Helaas, er rijdt geen bus naar Camping Dennenoord. Je zult dus een taxi moeten bellen. Maar je kunt natuurlijk ook fietsen of lopen.

 

Mag ik een partytent meenemen?

Ja, je mag gratis een partytent van 3 x 3 meter voor je eigen kampeermiddel plaatsen, het is niet nodig om deze in te vullen op het reserveringsformulier. Bij de huur accommodatie is een partytent niet toegestaan.

 

Mag ik ook een bank meenemen?

Nee, dat mag al een aantal jaren NIET meer en geldt ook voor alle andere soorten huiskamermeubelen zoals salontafels, kastjes e.d.. !!!! GEEN banken  meenemen dus !!!!

 

Wat kan ik beter niet meenemen?

Alles wat overlast kan veroorzaken voor je medekampeerders, kun je beter thuislaten; een radio is leuk, maar je drive-in installatie is veel te groot en kun je dus beter thuis laten (1 set boxen van maximaal 30x30x30cm per plaats is toegestaan). Dingen als vuurwerk, luchthoorns, enzovoorts worden ook niet gewaardeerd. Sinds een aantal jaren OOK GEEN BANKEN. Ook elektrische apparaten die teveel stroom verbruiken, kun je beter niet meenemen, aangezien ze het op een camping toch niet doen. Denk hierbij aan alle apparaten die verwarmen (föhn, straalkachel, kookplaat, elektrische barbecue, waterkoker, magnetron, friteuse, koffiezetapparaat, tosti-ijzer, …) of koelen (airco, vriezer, een koelkastje kan wel)). Aggregaten zijn niet toegestaan in verband de veiligheid. 

 

Kan ik pinnen op de camping?

Ja, je kunt pinnen op de camping, alleen de eventuele borg (voor het lenen van bv. een hark) betaal je nog wel contant.

 

Wanneer is de camping geopend?

Camping Dennenoord is in 2022 geopend van vrijdag 8 juli tot dinsdag 23 augustus.

Hoe oud moet je zijn, om op Camping Dennenoord te mogen kamperen?

De minimumleeftijd om op Camping Dennenoord te mogen kamperen is 15 jaar de maximum leeftijd 21 jaar (vanaf 15 augustus geen maximum leeftijd). Jonger dan 15 wordt sowieso niet toegelaten, het heeft dus geen enkele zin om te vragen of wij een uitzondering willen maken. 

Wat voor stroomaansluitingen zijn er?

We gebruiken op Camping Dennenoord — net als de meeste campings in Europa — EURO-stekker aansluitingen. Dit zijn van die blauwe stekkers met drie pinnen. Je stroomkabel moet een mannetjesstekker hebben (dus met pinnen).

 

Hoeveel kun je aansluiten op een stroomaansluiting?

De stroomaansluitingen op Camping Dennenoord zijn 2 Ampère, dus ongeveer 480 Watt. Je kunt hier prima je mobieloplader, een radio, koelkast en verlichting op aansluiten. Apparaten die meer stroom verbruiken werken niet op deze stroomaansluitingen (zie ook elders in deze FAQ). TIP: neem Led-lampen mee, dan heb je meer stroom over voor andere apparaten.

 

Waar zijn die polsbandjes eigenlijk voor?

We doen iedereen die bij ons komt kamperen een polsbandje om, zodat wij makkelijk kunnen zien wie er op de camping staat en wie niet. We hebben verschillende kleuren bandjes (rood = 15, geel = 16/17 en groen = 18+), voor verschillende leeftijden. Dit is voor de drank- en tabaksverkoop, zodat we geen sigaretten of alcohol aan mensen verkopen, aan wie we dat niet mogen verkopen.

Zijn er altijd activiteiten en is altijd alles open?

Ja, bijna altijd. Het ligt aan het weer en andere omstandigheden

Mag ik onder de 18 jaar alcohol drinken op de camping?

Ja, alleen bij je eigen tent mag je alcohol (met mate natuurlijk en niet comazuipen) drinken. Je mag alleen geen alcohol kopen in de horeca en de winkel.