Verhuur


Verhuur van tenten en vakantiehuisjes

Funvillas1Fungalows1SAFARITENT1Pagode huren?

 Tenten

Wij gaan dit jaar nieuwe tenten verhuren.

Nieuw zijn de Pagodes, de Vergrote Zilvermeeuw en de Albatrosvergrote-zilvermeeuw

zilvermeeuwmap
De 4 soorten voor de verhuur zijn: de Albatros voor 3 of 4 personen, de Vergrote Zilvermeeuw voor 5 of 6 personen, de Pagodetent voor 7, 8 of 9 personen (5 m x 5 m) en de Safaritent voor 10, 11 of 12 personen (binnenruimte 7 m x 5 m, luifel 2 m x 6 m). 

albatros

albatrosmap

Je hoeft ze niet zelf op te zetten, dit doen wij alvast voor je. Ze staan op een verhoogde houten vloer en hebben een vast kuipgrondzeil dus geen last van water in je tent.

De huurtenten worden verhuurd inclusief: bierbank en tafel, koelkast, verlichting, aansluitingen voor de telefoonlader. Van binnen is het verder een lege ruimte en zul je dus zelf je overige kampeerspullen moeten meenemen.

Door de grote drukte bij het inschrijven hebben wij de aankomstdagen veranderd. De Safaritenten zijn in juli en augustus alleen te huur van maandag tot maandag, de andere tenten van vrijdag tot vrijdag. Buiten die maanden kun je ze ook voor een midweek of weekend huren.

Pagodetent1x

De kleur van de voorkant van de De Waard tenten kan afwijken van de foto’s.

 

De huurprijzen zullen je behoorlijk meevallen, kijk hier.

 

 

Vakantiehuisjes

Nieuw zijn dit jaar ook de fungalow 8 en 10 voor de verhuur.

 Funcabin, Fungalow  8, Fungalow 10, Funvilla 6 en Funvilla 8,

Fungalows4

Funvillas2

FUNVILLAVOOR1

Wil je nog luxer overnachten op de jongerencamping, dan kun je ook vakantiehuisjes huren deze noemen we FUNCABINFUNGALOW en FUNVILLA.

Hier kun je kiezen uit 5 soorten: de FUNCABIN voor 6 tot 10 personen (achtkantig 7 m x 7 m met 3 binnenruimtes en een veranda), de  FUNVILLA 6 voor 5 tot 7 personen (binnenruimte: 4,8 m x 3,6 m, veranda 4,8 m x 2 m), FUNVILLA 8 en FUNGALOW 8 voor 7 tot 9 personen (binnenruimte 4,8 m x 4,8 m, veranda 4,8 m x 2 m) en de grootste: de FUNGALOW 10 voor 9 tot 11 personen (binnenruimte 4,80 m x  6 m, veranda 4,8 m x 2 m). Deze huisjes zijn meestal het eerst volgeboekt, dus wees er snel bij.

fungalowverandarechts1De FUNGALOWS  staan op de hoogste plaats on de camping. Zij staan op een tegelvloer en hebben geen last van wateoverlast. 

Fungalows6

De FUNVILLAS staan  ook op de hoogste plaats op de camping. Zij staan op palen van zo’n 40 centimeter, dus echt nooit last van wateroverlast.

FUNVILLARECHTS1

De  FUNGALOWS en FUNVILLAS worden verhuurd inclusief: bierbank en tafel, koelkast, verlichting, aansluitingen voor de telefoonlader en je hebt een veranda. Van binnen is het verder een lege ruimte en zul je dus zelf je overige kampeerspullen moeten meenemen. En ook niet onbelangrijk: ze kunnen op slot.

fungalowverandalinks1

Deze zijn vanaf 10 juli tot 21 augustus alleen te huur van maandag tot maandag, buiten die maanden kun je ze ook voor een midweek of weekend huren.

Fungalows7

De huurprijzen zullen je reuze meevallen, kijk hier.