Verhuur


Verhuur van tenten en vakantiehuisjes

 Tenten

*NIEUW IN 2021 DE FESTYTENT*

Festytent

We gaan een aantal velden inrichten als een heuse “festivalcamping” hiervoor hebben wij nieuwe tenten aangeschaft: De Festytent 4 (rechts: zeskant 4 m x 4 m), de Festytent 6 (midden: 3 m x 4,4 m) en de Festytent 8 (links: 4 m x 3,5 m).

De Festytenten worden verhuurd met alleen een stroomaansluiting en verder niets daarom is de prijs erg laag. Ze worden wel alvast voor je opgezet dus je kunt er zo in.

De Festytenten zijn in juli en augustus te huur voor een week, midweek of weekend huren. Wisseldag: maandag en/of vrijdag. Voor een weekend of midweek betaal je € 7,50 extra per nacht.

Pagodetent en Safaritent.

De 2 soorten voor de verhuur zijn:  de Pagodetent voor maximaal 9 personen (5 m x 5 m) en de Safaritent voor maximaal 13 personen (binnenruimte 7 m x 5 m, luifel 2 m x 6 m). 

Je hoeft ze niet zelf op te zetten, dit doen wij alvast voor je. Ze staan op een verhoogde houten vloer dus geen last van water in je tent.

De huurtenten worden verhuurd inclusief: bierbank en tafel, koelkast, verlichting, aansluitingen voor de telefoonlader. Van binnen is het verder een lege ruimte en zul je dus zelf je overige kampeerspullen moeten meenemen.

De Pagode- en Safaritenten zijn in juli en augustus te huur voor een week, midweek of weekend huren. Wisseldag: maandag of vrijdag. Voor een weekend of midweek betaal je € 15,– extra per nacht.

De huurprijzen zullen je behoorlijk meevallen, kijk hier.

 

Vakantiehuisjes

 Funcabin, Fungalow  8, Fungalow 10, Funvilla 4, Funvilla 6 en Funvilla 8.

Wil je nog luxer overnachten op de jongerencamping, dan kun je ook vakantiehuisjes huren deze noemen we FUNCABINFUNGALOW en FUNVILLA.

Hier kun je kiezen uit 5 soorten: de FUNCABIN maximaal 10 personen (achtkantig 7 m x 7 m met 3 binnenruimtes en een veranda),de FUNVILLA 4 maximaal 4 personen (binnenruimte 2,44 m x 3,66 m, veranda 2,44 m x 2 m), de  FUNVILLA 6 maximaal 7 personen (binnenruimte: 4,8 m x 3,6 m, veranda 4,8 m x 2 m), FUNVILLA 8 en FUNGALOW 8 maximaal 9 personen (binnenruimte 4,8 m x 4,8 m, veranda 4,8 m x 2 m) en de grootste: de FUNGALOW 10 maximaal 11 personen (binnenruimte 4,80 m x  6 m, veranda 4,8 m x 2 m). Deze huisjes zijn meestal het eerst volgeboekt, dus wees er snel bij.

De FUNGALOWS  staan op de hoogste plaats on de camping. Zij staan op een tegelvloer en hebben geen last van wateroverlast. 

De FUNVILLAS staan  ook op de hoogste plaats op de camping. Zij staan op palen van zo’n 40 centimeter, dus echt nooit last van wateroverlast.

De  FUNGALOWS en FUNVILLAS worden verhuurd inclusief: bierbank en tafel of picknickbank, koelkast, verlichting, aansluitingen voor de telefoonlader en je hebt een veranda. Van binnen is het verder een lege ruimte en zul je dus zelf je overige kampeerspullen moeten meenemen. En ook niet onbelangrijk: ze kunnen op slot.

 Deze zijn vanaf 9 juli tot 23 augustus te huur voor een week, midweek of weekend. De wisseldag is maandag en/of vrijdag.

De huurprijzen zullen je reuze meevallen, kijk hier.