Vermaak


Naast dat je lekker kunt chillen voor je tent of funhuisje is er ook het nodige vermaak op de camping of in de omgeving van de camping!

Hieronder vind je enkele ideeën om te doen tijdens je vakantie.

Op de camping zelf:

ikdurfniet

Op de camping zelf organiseren wij geen activiteiten maar je hoeft je niet te vervelen en je kunt thuis vertellen dat je meer hebt gezien dan alleen je tent en de bierbank. Allereerst staan er in en om het hoofdgebouw meerdere spelcomputers, boksballen en een pooltafel. 

Op het terras staat een pingpongtafel (de batjes en de balletjes kun je lenen bij de bar) en hier organiseren wij spelletjes zoals bijvoorbeeld spijkerbroekhangen of een dartwedstrijd. Denk je bij dit alles:’ik kan dit niet, of ik vind er geen zak aan’, niet getreurd er is meer….

Als het mooi weer is dan is de zwemvijver de ‘place to be’ om te zwemmen, snorkelen of te zonnen en je prachtige zomerlichaam aan de buren te showen. De toegang is gratis en hier worden ook spelletjes georganiseerd. 

Het zwemwater behoort tot de schoonste van Overijssel en de stranden hebben mooi wit zand. De perfecte plek om af te koelen op een warme zomerdag, of bij te komen van de vorige avond toen op tijd naar bed gaan wederom mislukte. 

Er is een voetbalveld waar je je kunsten als de nieuwe Messi kunt laten zien, een beachvolleybalveld en een paintballveld. handenomhoogofikschiet

Op zonnige dagen zetten wij ergens op de camping een buikglijbaan neer. Zon, zeep, water en mooie mensen. Wat wil een mens nog meer?

In de omgeving van de camping:

In de omgeving van de camping zijn er genoeg verschillende activiteiten te doen. Ben je niet zo’n actieveling, scroll dan helemaal naar onderen, daar staan ook voor de luie vakantiegangers wat uitjes.

Als het goed weer is kun je gaan kanovaren op de Vecht of de Regge bij Rederij Peters, deze vind je voor de brug in Ommen. Ideaal ook als je een locatie zoekt om je even af te zonderen met de liefde van je leven, die je de vorige avond hebt ontmoet in onze club.   

Ben je een ervaren kanovaarder en vind je bovenstaande voor mietjes? Dan kun je vanaf dit jaar ook naar de eerste natuurlijke wildwaterbaan van Nederland in Hardenberg.

Wil je gaan  mountainbiken de camping ligt dichtbij de Lemelerberg

dat is dus letterlijk “bergfietsen”. Deze route staat in de top 10 van de Nederlandse mountainbikeroutes.

Op de weg naar Ommen kom je langs manege Laarbrug. Ben je je vrienden even zat en ruil je ze liever een tijdje voor een paard?  Dat kan! Hier kun je een heerlijk ritje maken op één van de trouwe bruine viervoeters.

Je vrienden zat, maar absoluut geen dierenvriend? Geen zorgen, Laarbrug verhuurt ook elektrische steps en buggy’s, om alleen of met je vrienden een mooie tocht te maken.

.Total Outdoor Events in Rheeze is er als je van wat spektakel houdt en je luie campingstoel even niet meer kunt zien. Zij organiseren paintball bij ons op de camping. Daarnaast hebben ze op hun eigen locatie zoveel activiteiten dat wij ze hier niet eens allemaal kunnen opnoemen. Klik hieronder op het logo om ze te bekijken.totaloutdoorevents

Mocht het een dagje regenen, dan is een bezoekje aan Kartplaza in Nijverdal ook een vette belevenis, naast karten hebben zij nog veel meer activiteiten zoals: magic bowlen, laser games, outdoor paintball, virtual sports & fun, outdoor klimpark en outdoor adventure.KARTPLAZA

Lasergamen kan ook in Oudleusen bij Gotcha outdoor lasergame .

Dichterbij de camping zit Outdoor Ommen voor allerlei activiteiten bij de Regge. Dus ook de mensen die een maand geleden pas zijn begonnen met sparen en een taxirit betekent droog brood met pindakaas eten aan het eind van de vakantie, jullie kunnen ook er ook een dagje op uit!

.

Ben je niet zo’n actieveling en maakte je toch de fout om alles te lezen? Stop dan nu, bij het lezen van de volgende zin word je waarschijnlijk al moe. Bij Aktief Overijssel kun je namelijk meer dan 60 verschillende activiteiten doen!

Nieuw: ‘Ontsnappen bij Aktief Overijssel’. Zorg wel dat je bij het maken van de groepsindeling inspraak hebt, anders breng je de vakantie door in een escaperoom op de weg naar Hellendoorn..

Laat je liever attracties en medewerkers die het werk voor je doen, dan is avonturenpark Hellendoorn wat voor jou. Verscholen in de bossen liggen ruim 30 topattracties, mooie shows en avontuurlijke evenementen op je te wachten.  avonturenpark hellendoorn in de omgeving van dennenoord

Zijn dat zelfs teveel activiteiten voor je, of is het heel slecht weer dan kun je een biosje pakken in Hardenberg.

Bij slecht weer kun je ook gaan zwemmen in het overdekte zwembad van Ommen in de Carrousel. Zo krijg je toch de mogelijkheid om je geweldige nieuwe bikini of zwembroek te showen op vakantie.

Heb je geluk en ben je gezegend met heerlijk weer in je vakantie? In Ommen vlakbij de Vechtbrug is ook een openluchtbad: “de Olde Vechte”. 

Vanaf station Ommen ben je brengt de trein je in een kwartier naar de mooiste hoofdstad van Nederland. Hier kun je een dagje shoppen of jezelf op één van de vele terrassen planten. Daarnaast heeft Zwolle nog meer te bieden, klik hieronder op het bordje en kijk wat je nog meer kunt doen.

Sommige activiteiten zijn op fietsafstand en sommige zijn bereikbaar met de trein, de auto of de taxi.